Hero

FB Agency

Projectmanagement op maat
Services

Fabienne van Boekel

Full Service Projectmanagement

Wanneer u de naamsbekendheid van uw merk, product of dienst wilt vergroten, een evenement of PR activiteit wilt organiseren of een nieuw concept wilt realiseren, dan is het succes afhankelijk van de aanpak die gekozen wordt. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Maar hoe kiest u de juiste aanpak passend bij het budget? Ik ben Fabienne van Boekel, eigenaresse van FB Agency, Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van brandactivation en projectmanagement. Inmiddels heb ik niet alleen veel ervaring, maar ook een groot netwerk van de meest uiteenlopende creatieven en bedrijven opgebouwd. Hoe zet je iets neer, hoe breng je dat naar buiten, hoe bewaak je dat? Misschien ben ik wel de missing link binnen uw bedrijf. Het voornaamste doel voor mij is om een project op de meeste efficiënte manier van het begin tot het einde te begeleiden, waarbij alles te maken heeft met imago en draait om de branding van uw product of dienst. Ik heb aan een paar woorden genoeg, heb een hands-on mentalitiet en laat een project niet los voordat er resultaten geboekt zijn.

Projectmanagement in de breedste zin van het woord

Services

Projectmanagement

Mijn werkwijze

Creatief

Een creatief idee moet ook uitvoerbaar zijn. Ik denk out of the box, maar ben ook realistisch, heb lef, inzicht en doorzettingsvermogen. Hierdoor wordt een idee een realisatie.

Planning

Een strakke planning en het managen van deadlines bepaalt mede het succes van een project. Door ervaring en inzicht ben ik een kei in het managen van projecten.

Samenwerking

Door elkaar te inspireren kun je samen mooie dingen creëren. Ik geloof in elkaar helpen en versterken om samen te groeien.

Resultaat

Ik ga voor het beste resultaat. De focus ligt niet alleen op dat ene moment, maar ook op de toekomst.

Uitgelicht

Projecten


Wat zeggen opdrachtgevers over FBagency

Reviews

“Fabienne weet hoe ze een spetterend feest moet organiseren, ze heeft van ons bedrijfsfeest een knalfeest gemaakt”

Masha Vos

Eigenaresse Vos supermarkten
“ Wij werken met veel zakelijk succes en collegiale lol samen met Fabienne voor de Haarlemse Prinsjesdag Lunch en de Haarlemse Ondernemersprijs”

Rob Wieleman

Eigenaar Kennemer Businessclub
“ Door haar creativiteit, inventiviteit en organisatie talent was de Haarlemshoppingnight een groot succes"

Marjolein van der Goen

Bestuurslid Haarlem Shoppingnight
Fabienne haar werkwijze is professioneel doortastend en creatief. Hierdoor verrast ze je met haar aanpak en hebben we het maximale uit onze campagne weten te halen. Zeer dankbaar!

Alexander Westerwoudt

Adviseur communicatie en marketing Rabobank haarlem en omstreken